Culíkovi
Culík je naše holka
básničky její milujem
je to naše borka.
Už nemůžem se dočkat
až něco vymyslí
s napětím čekáme
a vše co napíše hltáme.
Co by bylo Liter bez ní
jen obyčejné a všední.
Všichni co tady jsme
skláníme Ti poklonu
si prostě skvělá
a všichni vidíme
jak se to dělá.
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Lissa
Komentáře (1)
Komentujících (1)