Kett
Zlatá Kett všechny
nás strčíš do kapsy
jak by smet.
Ty s Culíkem skládate skvěle
radost je to číst
je důvod zase žít.
Jsem rád že jsem vás poznal
pište dál a dělejte
mi ze života ráj. Děkuji betmen
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Květka Š., Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)