Hran-a-dada
Na rohu ulice
v chlívku se krčí
dvě malé, modrozelené děti
Potichu ubíhá čas
a děti mlčí.
Zírají do ticha, křičí do tmy
Nohy jim omývá voda
Nohy jim omývá déšť
a díra ve střeše ne ne se zacelit
Nemají hlad
není jim smutno
Není nic, co by jim chybělo.
Na rohu ulice
v chlívku se krčí
dvě malé, šťastné děti
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CORONATION
Komentáře (0)