Možná v beznaději
Barvami malířů,
slovy básní a děl
se na dně talířů
suchý krajíc chvěl,
utahují pásky
z nedostatku lásky,
lámou si chléb,
ať všichni kousek mají
a rozstřihují pléd,
ti nelžou, ti jsou v ráji,
háje jsou jejich domovem,
i když máš moc, klidně si vem,
i pro tebe tu přeci jsem.
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, enigman, CORONATION, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)