Cestou, necestou...
A čas se zastavil
Blackout se dostavil
Žádná záře
Žádné tváře
Jen temnotemná tma
A ty v ní kráčíš sám
Cestou, necestou
Tmou, netmou
Životem, smrtí
Neexistující lampou štěstí
A na hlavu ti ještě prší
Někdo to fajně rozehrál
Tu hru znavou život
Jen zapomněl na Černého Petra - Smrt
Všechno to nedomyslel pitomec
Cestou, necestou
Tmou, netmou
Životem, smrtí
Mlýnské kameny
Stejnak dál mě drtí
Popel v prach
Se obrátí
Věci minulé
Už se nevrátí
Cestou, necestou
Tmou, netmou
Životem, smrtí
Stejnak sme všichni ovce
Krmeni hnusnou směsí
Přečteno 377x
Tipy 23
Poslední tipující: Cassée Moteur, Slup, jakubisko, 666 Idiot MCR, Patrik Mališ, ta.cupka, Jiná, Květka Š., Niky88, ilona, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)