Kdyby
Anotace: zase jedna další z jičínské vinotéky ..
Prázdný jak sklenka vzduchu
jsou ty dny bez pnutí
plytký jako střik z moštu
je necítit bodnutí
chladný jak rychlá láska
zbytečný jako sliby
je kráčet beze smyslu
a nepřipouštět si chyby ..
A kdyby a kdyby a kdyby ...
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Vanilková Ninja
Komentáře (1)
Komentujících (1)