víla
Chci cestu najít kudy kráčí
bosé nohy víly
chci stezkou rosných perel jít
chci najít zlatý vlas
z copu plného kopretin
chci tváře své vložit
do okvětních plátků dlaní
a snít
chci nechtít víc
jen aby se sluncem na mě usmála
až náruč vůní sladkých bude mě objímat
.
.
.
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: malá slečna, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)