Jednou jsem jí potkala... malá, zářila na dálku a mohlo jí být už pár přes devadesát... nemohla jsem od ní odtrhnout oči... bylo to v autobuse... musela jsem si sednout naproti ní na "čtyřku" a pak ze mě vypadlo: "Nezlobte se na mě, ale něčím jste mě přitáhla... až se mi vybavují slova z pohádky... jste moc hezká babička..." Ten její úsměv ve mně zůstal už téměř deset let...
Díky ti za připomenutí!!!
04.01.2006 11:39:00 | Cecilka
Ano líbí se mi, je to takové pro pocit nic nevzdávat a pro uvědomění si, že vše může být lepší!
03.01.2006 15:24:00 | AH
..poslouchám si Metallicu..a čtu tuto báseň...skvělé..doplňující náladu..díky..
22.12.2005 10:20:00 | Fallen
Hodně podařený pokus. Všichni to asi známe,jak jeden milý úsměv dovede zázraky:-) :-) :-)
22.12.2005 08:59:00 | Cizinka
Pěkná, pocitová a trošku patetická(ale nevadí, zase tolik nevyčnívají archaismy jako zřím a želím-mimochodem nemělo by být spíš.. želím zašlé slávy?)Líbila se mi - jako bych na té zastávce stála taky.
22.12.2005 08:54:00 | Branwen1