Boříme své světy...
.............................
Oba boříme své světy,
aby jsme postavili svět Náš.
Když brodím se v jejich troskách
přepadá mě strach a pochybnosti
a jen ruka Tvá v té mé
mi dodává sil bourat dál.
.............................
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: Jana M., Nussichoco, Mbonita, malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)