bod mrazu
náladu na bodu mrazu
sebevrah na kraji srázu
nynější pocity moje
z tohohle bez konce boje
vždyt stačí už jenom skočit
při pádu kolem se točit
čekat už jen na pouhý dopad
skončit jak ostatní odpad
uplně a zcela na dně
tam kde smrt kompletně vše hně
to je dno propasti černé
jedinné zůstajcí věrné
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv
Komentáře (2)
Komentujících (2)