Ve stáří
Anotace: ... snad se to podaří...
jsi na osnově první nota,
houslovým klíčem odemčená,
poslední výkřik kamelota,
v románu věta jednočlenná…
jsi první a taky poslední,
miluji Tvoji nahotu,
až nadejde čas soudných dní,
povím, jakou máš hodnotu …
nebojím se jít do stáří,
nebudu chodit s hůlkou sama,
těšit se budem z předjaří
a v Máji líbat pod hvězdama …
Přečteno 333x
Tipy 31
Poslední tipující: Labanda, Vjeršotepec, divoska_jaja, vodnař, labuť, Boudicca, Psavec, CORONATION, Mbonita, Verena, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)