Anotace: tuhle písnišku jsem vymyslela poslední rok ve školce s kamarádkou Andrejkou.Je o mojím bráchovi kterej má teď už 5 let ale předtím měl 1 nebo dva roky jako teď můj brácha Pavlínek Jasně,že honzík žádný pivo nepil ale je to prostě básnička,tak že.
Sbírka: Básničky, písničky, vyprávěnky a říkanky aneb co jsem tvořila jako malá a nechce se mi to mazat.
tuhle písničku jsme skládaly s Andrejkou na školce v přírodě.
22.12.2005 09:07:00 | LVCIVS VINICIVS TORQVATVS