Anotace: Hledala jsem český překlad této ódy všude možně a nenašla jsem, tak jsem se rozhodla, že to zkusím sama. Zatím mám jenom kousíček, ale ráda bych se dozvěděla, jestli se mi to podařilo alespoň trošičku úspěšně:) jo a pokud někdo má překlad ozvěte se :)
Mě se to velice zalíbilo...takže já říkám,ikdyž to má mouchy,pro mě je to fajn!O))
12.05.2010 00:25:00 | Patrik Mališ
Bezva, jen tak dál.
Možná jen trochu drnčí spojení "ve dnu" a v posledním verši, v první části, jako by chybělo sloveso...
06.05.2010 22:33:00 | Tomáš Kallai z Hromova a Vlkova
Tak já, tedy..ne, že bych se označovala za znalkyni, ale pokud mohu posoudít a říct...
Povedlo se Ti to skvěle.
Český překlad, pokud je, zkusím dohledat, ale podle mě to není třeba, protože jsi to prostě zvládla na jedničku sama!
:)
06.05.2010 20:43:00 | Hazentla