Jitrnice
Anotace: hříčka...trochu staršího data
Před pěti sty lety,
v jedné vesnici,
bojovali čtyři psi
o jitrnici.
Prvý pes byl pokousán,
druhý pes byl ušlapán,
tak jenom dva zůstali,
a ti se slušně porvali.
Oba zuby cenili,
oba drápy tasili,
jeden chlubil se jak páv,
a ten druhý zůstal zdráv.
Ten co pávem hodlal být,
byl již rvačky zcela syt,
a tak v tamní ulici,
dostal rázem mrtvici.
Poslední pes maso žere,
nemoc se do útrob bere,
kulhavku to prase mělo,
tak padlo i čtvrté tělo.
Před pěti sty lety,
v jedné vesnici,
nebojují už ti psi
o jitrnici.
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)