Střípky...
V rozpleteném copu
vzpomínek
vdechuji čas
proplouvám úsměvy
bezelstnými
chytám slova dávno
vyřčená
v kývání vah
čmárám po stěnách
lesklost
rozesmátá průzračností
roztančená netečností
nejsem přeci
vrah
V tikotu hodinek
bez sklíček
hraji si s ručičkami
tam i nazpátek
ochutnávám citlivou jemnost
skutečnosti
pro nádech
Včera
dnes
zítra
na hřebík pověsím
naději
moc neváží
neměří se kuráží
hloubkou nadnáší
padá
nezaměnitelně
...
Přečteno 383x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, floreciente, Labanda, Holis, enigman, labuť, Niky88, jedam, Psavec, CULIKATÁ, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)