teşekkür ederim
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=Z_9hHpNassA
Kousek od pražského ruchu,
pár set metrů
od obchoďáku a od metra,
v malém stánku
do cizokrajnými vzory
čalouněna křesla,
s vůni orientu, kávy a čaje,
s radostí a zvědavostí dosedla.
S tureckými kuchaři
pak u vrhcáb a dámy
do rozhovorů o kebabu i sufi
nečekaně zabředla.
Teşekkür ederim,
za nečekaný lék,
melancholie raději
odešla někam pryč.
Přečteno 299x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Holis, enigman, aniger, divoska_jaja, PIPSQUEAK, Dota Slunská, Hazentla
Komentáře (2)
Komentujících (2)