Anděl, jak krásná je jeho tvář,
není povinné aby měl svatoř...
Křídla jemná a teplo sálají,
tóny jeho, které slyšíš, volají...
...že oporu a víru v něj vždycky máš,
ač myslíš si opak, však jeho jméno...
...dycynky znáš.
08.05.2010 21:52:00 | NikitaNikaT.
prý jsem anděl, tvrdí esemeska,
dobrá, pustím se tedy v let
nad mořem a zahradou tvých snů,
vůně mlh a kávy směska
ten vír iluzí mi cesty splet
než z půlměsíce ukousnu
úsměv hříchů uprchlých
co okap lásky znamená,
dýchne plamen z pole máku
v korouhev vteřin z dlaní tvých
až obtěžká má ramena
nad průvodem lží a tuláků
===
Jiří senior
08.05.2010 13:51:00 | j.c.