Anotace: ...
no, nevím jestli se to hodí.. nedávno jsem šel kolem pána, byl takový zvláštní - trochu bez domova, trochu opilý.. a pronášel k holubům slova.. nejdřív nevybíravé oslovení, a pak že kdyby aspoň nosili diamanty.. to je teda dost paradoxní výrok se mi zdá :)
no ale pak taky vím, jak hlavně děti mají z holoubků radost :)
07.05.2010 20:25:00 | blue