Hvězda
Včera hvězda padala
přej si přání při letu říkala
Však z plných plic jsem si jedno přál
Abych na tomto světě pevně stál
Nepadat tam dolu až na dno
opravdu to mi není jedno
Určitě i vy by jste nechtěli na dně býti
a okolo sebe temnotu míti
Tak šup šup z okna se dívej
a hlavně na hvězdu nezívej:D
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Vanilková Ninja, carodejka, Patrik Mališ, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)