Anotace: Dnes opět rychlá pocitovka, nehraje se žádná "schovka", otevřeně, upřímně, od srdce, jak mám myšlenky "po ruce"...vám přeji krásný víkendík, sladký jako trdelník :).
Říká se přece:,,Věř a víra Tvá Tě uzdraví''!Bylo by Tě taky škoda,raději běž dál a usmívej se na svět:-)
07.05.2010 12:09:00 | CULIKATÁ
pohřební kvítí at se ti
mávnutím proutku
změní na pampeliščí
rozkvetlou louku :-)
07.05.2010 12:02:00 | Divoženka1