Anotace: Snad nešťastný člověk, ale šťastný umělec, jejž rozdírá touha! Charles Baudelaire
Otevřev oči plnojasné,
já zřel děs svého doupěte
a cítil, ve své duši zase,
hrot vší své strasti prokleté.
ST!
07.05.2010 21:33:00 | hašlerka
však víš, co pro mě ten citát znamená... a tebou ztvárněný má kouzlo o to větší
07.05.2010 16:04:00 | ziriant
Snad touhou rozerván,
k noční obloze s andělem bez peří,
v závětří a v zákoutích lásek,
nešťastný člověk či šťastný umělec letí…
zajímavě napsáno.. ST
07.05.2010 15:44:00 | Sima