Jestli na mne padne slovo,
jdu pro špagát(?), pro olovo(?)!
Co když vyjde kopretina?
Zapudí mne s koprem Tína.
Když rozhodne kapradí?
V ní němá tvář kapra vece:
Dneska skončíš život v řece!
02.07.2010 16:34:00 | Špáďa
koule – boule – špína – bláto
je to skvělé, celkem vzato
kole bláta – boule špín
to nesved by líp Nasredin
:o)
Jiří senior
13.05.2010 20:51:00 | j.c.
A i když už jsem starý chlap
učit se já budu rád
jen s hašlerkou a Květkou nebuď
pak pomůže mi třeba labuť!
07.05.2010 22:35:00 | Zasr. romantik