Svět se stále točí
a co tvoje oči,
nohy nejdou nemůžou,
snad přátelé pomůžou :)
25.06.2010 10:38:00 | BARBYE
Kus pravdy a kus nadsázky,
ale slušně povedené
neposílá ty mladé
jako oni často staré
ať už jdeme ..... Tak čau!
20.05.2010 11:38:00 | s.e.n
Jen nekecejte, jiní jste nebyli,
a my až zestárnem, též budem debily
vidět v těch mladých - budoucnosti světa.
Už od počátku tahle věta,
určuje osud mladí i stáří.
Mladí se na vás zlostně tváří,
a jak oni na vás, tak vy na ně, že?
Takhle chcete získat respekt nás, mládeže?
17.05.2010 18:44:00 | Trystan ap Tallwch
.
a že jsme těch mladejch
taky pár přibyli
a na jejich
kříže včil
přiznání
tlučeme
.
10.05.2010 23:08:00 | a_tao