Anotace: ... bez komentáře ...
Děkuji...
o to se snažím, napsat to od srdce, né vždy se to ale povede:)
25.04.2015 19:56:23 | roztoč_v_mé_hlavě
hodně se mi líbí, takže ST. kromě toho mě velmi zaujalo několik dalších básní..připadá mi to všechno hodně přímo od srdce. jakože emocionálně silný..nebo tak nějak to na mě působí.
03.06.2010 23:13:00 | Strixa