Padající anděl
Jsem příčina tikotu hodin
Jsem taková, někdy škodím
vnitřní strana tváře
temná součást záře
Jsem slunce právě svítám
noc zrádným světlem vítám
a vypadám že zapadám
do celé řady rolí
co mi kdekdo přidělí
Co mi zakazuje, proč mě zatracuje ten,
kdo mě z ráje vyhnal?
Anděl který nespadl,
věčně padá, věčně hledá
a nenachází dno ani nebe
Nevěř mi že věřím
Nevěř mi že lžu
Nevěř mi že mluvím a stojím
Věř mi že padám
Věř mi že hledám
Tebe
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: ostuda lidstva
Komentáře (0)