Jako loni...
Anotace: stá básnička a poslední
Všechno je stejné
jako loni,
nebo aspoň se tváří,
aleje stromů,
co kvetou
pořád dál,
a vzduchem voní
posekaná tráva
jako tisíckrát předtím,
jako v loňském září.
Cestou domů
pohřbím u zdi kostela
všechny myšlenky o ní
a pak dál,
pod schody,
kde jsem si kdysi hrál,
proměním vzpomínky
v hromádku popela.
Přečteno 387x
Tipy 36
Poslední tipující: Nikita44, Jajas, jvacl, Javavia, ilona, jedam, takova, Stoneman, pamp_elka, L. Šebestián Borský, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)