Kouzelnická
*
moment překvapení nastal
když vyždímala mozek
a s hlavou zamotanou
otevřela dveře
klíčem skutečnosti
divoce plachá
jak světlo komety
navlékla své atributy
a začala míchat dlaně
zem zaduněla
pohnula chrámovou zdí
a dýmem
rozehrála pastýřské fujary
větrník klusal dokola
tak zběsile
že se vytvořila duha
kousek ji odstřihla
spojila dvě
pro ostatní svět
neslučitelné věci
a uvázala si je
mašličkou do vlasů
hezký večer
pane Copperfielde :-)))
*
Přečteno 302x
Tipy 23
Poslední tipující: Bíša, Šerpík 1, střelkyně1, NikitaNikaT., enigman, 6thSun, Psavec, j.c., labuť, hašlerka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)