O nás
Ten den kdy nahý,
kdy na Adama ležíš sám,
s ženou kdy prve hřála tě,
splyneš jak král opodál
Ten den jak slepý,
kdy nevidíš kousek studu sám,
neví zda v srdci chová tě
a s životem si hraje opodál
Ten den jak hluchý,
že myslel v první lásku jest,
nezná lásku dannou jí,
jak řine slzí cest
Ten den jak němý,
kdy jen ticho slabě promlouvá
a trýzeń plane po prsech,
má láska klidně odplouvá
Plaveš a nevrátíš se?
pro lásku a pro bojistě
kde nahý každý den jsem stál
a plný vašně usmíval
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, Maranatha
Komentáře (0)