Odi et amo - orbis unum

Odi et amo - orbis unum

Anotace: odi et amo - nenávidím a miluji orbis unum - jeden svět

Sbírka: Okvětí melancholie

Toužím spoutat slunce
a nenechat proklouznout
mezi prsty ten okamžik.

Okamžik euforie života,
nadšení duší v objetí
a to i těch,co drží v zajetí.

Orbis unum
Orbis unum

Možná stromoví
nám napoví,
jak přemoct osud
a jak nežít jako dosud.

Orbis unum
Orbis unum

Slova mne pálí na jazyku,
ale ústa jsou vězní,
mysl kolabuje
a srdce netepá.
Chci vyřknout ty city,
ach..ty porkletá...
Tisíce cest,tisíce splínů
jeden den plodí tisíce stínů.


Orbis unum
Orbis unum

Vůně prvního máje,
směr cest do ráje,
nedůvěra a nevěra
nemohla a nesměla.

Odi et amo
Autor Dullsinea, 08.05.2010
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: dandelion-meadow, Labanda, Čoki, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Hezké verše :)

11.05.2010 20:17:00 | dandelion-meadow

líbí

st úžasné

11.05.2010 00:54:00 | Labanda

líbí

Líbí se mi.

08.05.2010 12:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel