krásná struktura (!) tématicky zabalená do jakéhosi impresivního poetismu. alespoň tak se mi to zdá, nejsem znalec umění, proto si nejsem jistý klasifikací "impresivní". ale řekl bych, že do poetismu se to vejde ;-) bylo to svěží, lehké a hezké (s monotónní hloubkou)
30.07.2010 23:28:00 | 11477