co se děje ???
Nejsem žádnou hloupou loutkou,
v rukách mistra loutkáře.
Nechci být jen hloupou holkou,
krásnou, ale bez tváře.
Vždyť na světě je tolik krás,
proč před nimy se skrýváme?
A po zádech nám běhá mráz,
kam tak pořád spěcháme?
Život nám tak rychle plyne,
spánek, práce, domácnost.
Za chvíly tu všechno zhyne,
proč však za tím palit most?
Roky běží dál a dál,
to už nikdo neovlivní.
Já tu stojím, stát chci dál,
nebuďte tak bezohlední....
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Pučik, Patrik Mališ, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)