Mé matce
Kdysi dávno
byla jsi pro mne královnou
všech dnů i nocí
neúprosná ruka času
vnořila mezi nás
propast nepřeklenutelnou
odplula jsi
z oceánu mého srdce
do zkalených vod
podzemních přístavů
Jsi jen přízrak
života zdání
mazlíš se tak ráda
se slovy
co zraňují duši
milovala jsem tě
hluboce a čistě
nyní už jen
před tebou
oči zavírám
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Javavia, ta.cupka, ostuda lidstva
Komentáře (1)
Komentujících (1)