Rozevlatá
krásnou vílou rozevlatou
co vídám vždy na patou
ona je slečná užasná
na první pohled nejasná
neodhadnutelná tajemná
pot mi ztéká temena
vždy když se setkáme
pohledy se potkáme
spatřil sem ve svém snu
nejlepší začátek dnu
ještě jí dneska viděti
zase na sebe civěti
mohlo by se mi poštěstit
tohle si chci vyvěštit
býti zase jenom s ní
o tom často ve snech sním
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv
Komentáře (2)
Komentujících (2)