Život
Anotace: Život jde dál a nekončí vždy, když si to my myslíme...
Smutek je jen jedna z cest,
kterými musí život vést,
ne každá květina musí kvést,
já chtěl bych Tě na rukou nést.
Až budu navštěvovat jiné síně,
až budu spávat v cizím klíně,
své hrdlo nebudu smáčet ve víně,
snad zažiju opět krásné chvíle.
Dám i měšec zlata,
pro lásku která tápá,
pro teplo které sálá,
pro duši co má ráda.
Jen málo stačí někdy k tomu,
by štěstí vstoupilo do mého domu,
snad někdy dojdu k tomu zlomu,
kdy lásku dám – teď nevím komu.
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucie Luu K, hauskaa, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)