Poslední film
Na kousek papíru napsal poslední scénu,
kde hrdina otevírá nebeskou bránu.
Před závěrečnými titulky poslední záběr,
kde hrdina neměl zrovna moc na výběr.
Naposled slyšíme tu filmovou píseň.
V ní zobrazuje scénárista svoji tíseň.
Tohle je památka na jeho poslední dílo.
Na tom papíru pár kapek krve ještě bylo.
Scénárista již neviděl naději,
že diváci se ještě zasmějí.
A tak s poslední scénou ukončil život svůj,
ale třeba tím filmem ovlivnil ten tvůj.
Tímhle tím činem on pero na hřebík pověsil.
Možná nakonec tím filmem někoho potěšil.
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: dark evelyn, Patrik Mališ, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)