Úplněk
Anotace: ...a kraj zalilo jeho magické světlo.....
Usli jsme spolu v objetí,
jen chvilku před úsvitem.
Měsíc v úplňku
oddal nás místo kněze.
Zalil kraj světlem půlnočním
ve stínu Durmanů
tančili hosté svatební,
jenž přišli z nadpřirozena.
Světlo svící
bloudilo v pohárech s vínem.
Svět kolem nás
zahynul v doteku našich rtů,
V polibcích plných vášně,
když stali jsme se sami sebou.
...byl úplněk....
Přečteno 337x
Tipy 16
Poslední tipující: Dreamy, isisleo, Radek.oslov.Šafárik, Noc17, ona, carodejka, TetaKazi, Házté, Isobel, dandelion-meadow
Komentáře (4)
Komentujících (4)