Býti tak člověkem
Býti malířkou
namaluji pocity na plátno sněhobílé
Býti malířkou
pomněnkou vykreslím krásné chvíle
Býti tak sochařkou
vytesám do kamene tvary mého žalu
Býti tak sochařkou
oddám se já tvorbě za zvuku metalu
Býti tak básniřkou
vykreslím černou tuší na papír svůj hněv
Býti tak básniřkou
mé myšlenky přehluší jen zmírající lásky řev
Býti tak člověkem
budu mlčet dlouhá léta
Býti tak člověkem
polituje mne leckterý asketa
Přečteno 292x
Tipy 13
Poslední tipující: CORONATION, Zasr. romantik, dream in emptiness, Doradan, Jiná, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., ostuda lidstva
Komentáře (2)
Komentujících (2)