PRO KOUSKY MALÉ ODMĚNY
Přemýšlím a dlouze zírám
melodie tichá hledá proměny
proč oči ale zavírám
pro kousky malé odměny
Hledám písně nových cest
písně v prachu v naději
na křídlech gest
tuláci co nic nezmění
Jak včelí úl, kolem tu zní
ticho přehluší jen smích
zlověstné znamení
mlčí hřích
Nehledám nic už nemám
jen cizí stíny
jen laskám zvedám
PRO KOUSKY MALÉ ODMĚNY
Přečteno 339x
Tipy 27
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, PIPSQUEAK, Mbonita, enigman, Flamy, NikitaNikaT., Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)