Anotace: co to vůbec je ?
Úspěch přeci není v množství komentářů a přečtení, ale jde o to, jestli když si Tvojí básničku někdo přečte, tak jestli ho chytí za srdce nebo je to pro něj pouze nesrozumitelná sněť slov. Já třeba ve většině Tvých věcí vidím nějaký ten podtext =)
18.05.2010 09:19:00 | zetor