dobře napsané k pramenům se vracení ST
09.05.2010 14:14:00 | xoxoxo
Hezky napsané, pro mne hodně zamyšlenkové a v jistém slova smyslu... docela bolavé. Možno se na to jen dívám jiným úhlem, než bych měla... aj to špatné, je pro něco dobré, ale než přinde to dobré... někdy to prostě chvílu trvá déle.
09.05.2010 13:42:00 | NikitaNikaT.