flákač
jednu cigaretu za drouho palím
a jsem jenom flákačem pouhým
často se přitom jenom líně válím
nebo si prázdnými ulicemi bloudím
nic moc závažného nikdy nedělám
jen naplňuju lidské své pudy
a když jo tak vždycky vše podělám
pak si řikám jen kudy tudy
pivo den co den chlastám na korbele
a líně si při tom trávu kouřím
lidi kolem posílám do prdele
dost často se tak to vnitřně bouřím
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Iv, Kouma, Patrik Mališ, Sima, malá slečna
Komentáře (5)
Komentujících (5)