Anotace: poezie jenom z melodie vystřižená...
Ale má přítomnost snoubící se s láskou
Jako podzimní listí časem opadá
A proto nikdy nemohu být stejná
Nikdy tu pro tebe nebudu taková
Jakou bys mě rád chtěl mít
Na tom tenkém ledu
ztroskotáš
....
zase jednou pravda, ve které bych se bez tebe utopila :o* moc pěkný závěr..
14.10.2010 18:43:00 | tvoje líčko. ale můj ďolíček