Vzhůru
Slova ti spí na rtech,
doteky v rukou tvých,
po pohlazení jen vzdech,
srdcí dávno mrtvých.
Z úst chvěje se ti dech,
v touze probuzení slza usíná,
tiše den odchází, zhasíná,
mizí v nekonečných snech.
Tlukot tvůj pomalu utichá,
hlubina mořské panny pod tebou,
řasa tvá statečně usychá,
ke spánku sladce kolébou.
Nakreslit obraz z pocitů litrů,
černou, bílou či modrou purpuru?
Jen touha ve tvém nitru,
jen ta duše věčně vzhůru…
Přečteno 266x
Tipy 8
Poslední tipující: CORONATION, Patrik Mališ, JohnyD., Javavia, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)