Vzpomeneš si na mě?
Čas je jako voda
a tu nikdo z nás nezastaví ani ve své dlani.
Možná že jen zpomalí, ale jednou proteče
a rozmočí náš text
Ten, který jsme si sami psali.
A až jeho kapky skanou
a naše příběhy se rozmočí
tak právě tehdy
uvidíme shora ty,
kteří kvůli nám dny probrečí...
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa, Házté
Komentáře (0)