...na východ od noci
.
s nocí po boku
za vidinou dne
s nadějí na světlo
slova proroků
od tmy bezedné
cestu zametou
....................plusy a mínusy
....................černá a bílá
....................zázraky, pokusy
....................slabost a síla
kdo tmu nepozná
světlo nepochopí
bez noci není den
všechno je v nás
noc máš v hlavě, v očích
spolu se slunce východem
.
Přečteno 416x
Tipy 24
Poslední tipující: V.N.Losinský, Actafool, Manon.H, aniger, teď už nikdo, strašidýlko-střapatý, Zdeněk Farkaš, Sima, jedam, labuť, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)