Anotace: .
naložen ...
v neslaných nemastných pocitech
vzpomínáš na chuť a vůni
kterou už neumíš
rozeznat ...
a přestáváš rozumět tomu
že kaviár myšlenek
kterým jsi holdoval
tak snadno dnes padá
do žumpy mediálních
... sraček ...
*
07.10.2010 10:46:00 | HarryHH