Okamžik...
Ve svém okně vidíš
pár stínů
každý jde jinudy
Vyměň ji za starší
jemnější
tlustší
ohol se
ostříhej
křič
mám zásoby
chvil
Kvůli tobě jsem sem chodit nemusel
vím víc
Tvůj sen neznám
jednoduché věci jsou nejprostší
jen někdo je uvidí
rádoby
napříč vět
" Věřím v lepší svět
ojedinělejší
znám ho nazpaměť. ˇ
" Jak moc je to z počátku lehké
usínat snít
věřit
vědět
co je
křehké"
" Uvidíš
splň si ten
sen
hnoj závistí, žárlivostí
ojedinělostí
jen si splň
den
po svém "
Víš, že myslet si o mně něco
se pro ně stalo
podstatnějším
než já
jsem
" Poznají lidé pro co žít
proto to dříve vzdávají"
Já jsem přeci já
křičím to všem
potají
" Poklad pohladí
a ta přesná síla
pohřbená je
v pozadí."
Já
já tu jsem
" Přeješ si? "
Máš vytříbený vkus
vidíš kořen
v rozkvetlém
cítíš vůni
hodíš přízvuk
barvou maluješ
v odkvetlém
" Všiml sis té krásy v mé
knihovně?
Jak sis tajemství vysvětlil? "
...
Zapomněl
napříč těch pár
chvil
neuvěřil
neoněmněl
...
je to zvláštní
vždyť je to
jen pár
mil
...
ještě
jsi
nezlidštěl
Přečteno 498x
Tipy 49
Poslední tipující: Sýkorka07, Daniela, PIPSQUEAK, Zorenka Ježková, Kars, Petbab, Patrik Mališ, jedam, René Vulkán, Labanda, ...
Komentáře (14)
Komentujících (14)