p/r/opletený týden...
Anotace: původně velikonoční,ale v podstatě univerzální...
p/r/opletený týden...
původně velikonoční ale jinak v podstatě univerzální...
v pondělí vypráskaný
v úterý vzdorný
navzdory
neupraveným šedinám
kráčím šedí dál
ve středu
všem kometám
z hábitů
saze vymetám
a když jsem ve čtvrtek
z přemíry špenátu zmodral
alespoň v pátek nemusim kopat
stejně bych se
k žádnému pokladu nedokopal...
zvony odletěly
tiše
neznámo kam
a když se o sobotě
proberu z letargie
s bělobou ve tváři
v hlavě mi zní
nedělní kříšení
je to zvláštní
myslel jsem že slyším tóny
a ono to bylo jen znění
tady i tam!
jsem tady i tam!...
a po neděli?
se zas pěkně zmrskám...
Přečteno 332x
Tipy 50
Poslední tipující: Actafool, Jana M., floreciente, Jiří I.Zahradník, Holis, Levandule, zenge, isisleo, zelená víla, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)