Místo hymny
Po chodbách se procházel,
doktor Faust
a přemýšlel
o utrpení mladého Wertera
ale naopak to nebylo možné
až možná irelevantni.
Ale všechno má nějaký děj
všechno s něčím souvisí
a v neposlední řadě
nečím nasleduje.
A bylo jasno!
Místo hymny,
vyskládali cesty prazdnými slovy
a zátkami od trpkých vín.
Ta sladká umyslně vylili
na vlajky
a ždimali je vlajkonošům do krků.
Místo hymny,
pak zněly,
kostelní zvony.
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)