Ach ..ty tiché vody večerní..líbí ST!
10.05.2010 19:47:00 | xoxoxo
Ani netuším, jak tu bylo dnes po ránu idylicky, jednoho ten ranní déšť může zábst pod kůží a druhého v tu samou chvíli hřát až u srdce...
Poslyš, že ono to nebude jen tím počasím?...
Že by i v přírodní lyrice platilo Dumasovké «Cherchez la femme!»?
10.05.2010 15:22:00 | Špáďa
v takovou tichou hodinu je člověk blíž přírodě...
zrcadlí se v něm kořeny a podstata jeho bytí..
je to magická chvíle
výsostně krásná a intimní
popsal jsi ji slovy umělce..
ST
10.05.2010 14:59:00 | Mbonita